Poletje je za nami in KONČNO je čas za NOV BOSSBABE
PROGRAM! Z veseljem te pozdravljamo na naši spletni strani in verjamemo, da bomo tokrat skupaj dosegli še veliko več!
PRIJAVI SE
01.10.2021 ODPRTJE PRIJAV18.10.2021 PRIČETEK PROGRAMA

Kot vam je v večini že poznano je bistvo Bossbabe programa doseganje zadovoljstva s samim sabo

Dobro počutje v svojem telesu ter zdravje vsakega posameznika. Ker so lahko vse te stvari v praksi težko dosegljive, je z našo pomočjo in ogromno skupnostjo, ki smo jo skupaj z vami zgradili, tudi to mogoče! Verjamemo, da bomo tudi tokrat premikali gore in pisali marsikatero zgodbo o uspehu. Poleg programov vadbe in jedilnikov, katere se vedno trudimo le še izboljšati, bo tudi tokrat dosti novosti in predvsem ogromno motivacije! In to še ni vse.. skozi celotno trajanje programa bomo, tako Petra, kot punce iz ekipe, seveda maksimalno na voljo za vsa vaša vprašanja preko Instagram in Facebook profila novega Bossbabe programa.
Get Started

Novosti!

Da bo izbira lažja, ti posamično predstavljamo vse kar drugi Bossbabe program ponuja:
BOSSBABE II

Kot vam je v večini že poznano je bistvo Bossbabe programa doseganje zadovoljstva s samim sabo, dobro počutje v svojem telesu ter zdravje vsakega posameznika.

Ker so lahko vse te stvari v praksi težko dosegljive, je z našo pomočjo in ogromno skupnostjo, ki smo jo skupaj z vami zgradili, tudi to mogoče! Verjamemo, da bomo tudi tokrat premikali gore in pisali marsikatero zgodbo o uspehu.

Poleg programov vadbe in jedilnikov, katere se vedno trudimo le še izboljšati, bo tudi tokrat dosti novosti in predvsem ogromno motivacije! In to še ni vse.. skozi celotno trajanje programa bomo, tako Petra, kot punce iz ekipe, seveda maksimalno na voljo za vsa vaša vprašanja preko Instagram in Facebook profila novega Bossbabe programa.

PRIJAVI SE!

Premier Yoga
Studio in NYC

Yoga classes to create a sense of liberation. We bring
personal yoga lessons to you that fit into your schedule
Learn More